Kopen snookball


 
 

 
 


Prijs voor een set ( 16 ballen ) is 188.00 $
Prijzen zijn inclusief levering naar elk adres in Nederland door DPD .
Levertijd is 10 tot 12 dagen .
Express verzending door DHL 4-5 dagen is ook beschikbaar , voor express-levering van uw totale factuur zal 199,00 $ zijn

 

Snookball is hybride spel dat is mix van snooker en voetbal . Snookball heeft een exponentiële groei in de afgelopen tijd het aantrekken van miljoenen. Zoals voetbal is de meest plyaed spel op de planeet. Liefhebbers van voetbal en snooker kunnen nu plezier van beide spellen tegelijk . Snookballs wordt meestal gespeeld in nachtclubs , clubs en home achtertuinen . Indoor clubs faciliteiten ook instaling snook tafel zoals het ook de kans om je snookball juglling techniek weer te geven .

Snookball set

kopen snookball

snooker voetbal bestaat uit 16 ballen. Game lijken met snooker regels en een witte voetbal wordt gebruikt in plaats van cue . Een set van snookball kosten 199,00-224,00 $ inclusief grond verzending naar uw adres wereldwijd. ( 199.00 $ bevatten snookball set en de normale verzending voor de meeste van de regio's van de wereld) U kunt uw bestelling plaatsen via e-mail .

Email us at info@snook-balls.com

Snookball football pool

zijn uit voorraad leverbaar en zal onmiddellijk worden verzonden . Express scheepvaart is ook beschikbaar op extra kosten . Stuur ons een email uw keuze van de scheepvaart , zodat we de prijs dienovereenkomstig aan te passen . Snookball Houten driehoek is ook seprately availabe .

Billiard Voetbal tafels zijn ook beschikbaar. Plaats nu uw bestelling . Snookball tabellen coming soon.

accessoire de foott ball snookball nuovo gioco, billiard cue chalk, biliardo ball.

Billiard tafelvoetbalspel muren en het oppervlak zijn draagbaar geschikt voor binnen en buiten te spelen . wanden en de oppervlakte zijn separtaely beschikbaar om uw budget en wensen tegemoet te komen.

snookball triangle

Biljart Ballen van het voetbal

zijn in een doos van 56x38x56 cm 50 stuks set van 16 ballen. Snookball zijn met de hand genaaid in Maat: 2 , 3 , 4 en 5 .
Aangepast logo kan gedrukt op speelbal voor bijkomende kosten . Snookballs zijn gemaakt van kunstleer met lagen van katoen polyester .
maat 5 , met de hand gestikte snook bal zijn uitgerust met latex blaas. We zijn productie bedrijf met Snookball Balls rechtstreeks van de manufacturer.We ruim op voorraad klaar voor verzending dezelfde dag !
Set van 16 snookballs goede kwaliteit
Snookball set zijn onder andere de witte cue bal en zwarte bal
snookball set is ook verkrijgbaar in gelijke kwaliteit tegen een extra prijs.
snookballs Footpool table worden geleverd met economische of express scheepvaart als per koper de keuze om de verzendkosten voor onze gewaardeerde klanten op te slaan. Snookball zijn te leveren aan uw opgegeven adres , zonder enige hassale .

 

  This new game kickpool is also known as FootPool or fieltro snooker , snook bola and Snookball size 3 football set.
Custom logo printed snookballs  Snookball Custom printed snook tables Pool soccer balls  9 balls pool soccer  Pool footballs
Billiard soccer balls Snukboll©snook-balls.com          info@snook-balls.comsnookball email

snook
Contact Us

Pool soccer balls, 9 ball pool ball, custom printed snookballs soccer balls billiard soccer balls,